Mee naar Zuid-Afrika?

Jeetje, ik weet het nog als de dag van gister. Dinsdag 15 december. De dag waarop Nicole en ik met de camper richting het zuiden van Spanje vertrokken. Met het idee om daar met een dag of 5 aan te komen. Het duurde een week of 5 langer dan gedacht… Maar dat bleek precies de bedoeling. Want wat beleefden we een avonturen. Spannende. Mooie. Pijnlijke. Lachwekkende. Koude. Indrukwekkende. Memorabele. Stomme. Ontzagwekkende. Leuke. Magische. Gekke. Maar vooral heel veel bijzondere.

Op Nederlandse bodem… eventjes dan!
En nu zijn we gewoon 85 dagen verder en is de camper weer terug op Nederlandse bodem! Een ongelooflijke ervaring rijker. Zowel de camper als wijzelf! Nicole en ik moeten er bijna van bijkomen, maar we kijken alweer uit naar deel 2 van ons avontuur. Deze keer op Kreta. Maar dat is ‘pas’ in april. Nu dus de tijd om wat zaken te organiseren in Nederland.

Mee naar Zuid-Afrika
Want in de afgelopen weken heb ik besloten om mijn voorraad Boxo reisaccessoires tegen aantrekkelijke prijzen aan te bieden en de opbrengst mee te nemen naar Zuid-Afrika. Om daar te investeren in / te doneren aan een mooi lokaal initiatief.

Black Beauties 1Feel good  
Feel good, met dat idee zijn de producten destijds gemaakt. In Vietnam, India en Peru. Helemaal fair trade. Stuk voor stuk met een eigen verhaal. Over een eeuwenoude traditie, een speciale handwerktechniek of een bijzondere materiaalsoort. Dus mocht je jezelf willen verwennen met zoiets bijzonders, anderen willen verwennen met een speciaal cadeau een of omdat je gewoon een mooi project wilt ondersteunen, dan is dit je kans! Zie bijgaand het overzicht van producten die er nog zijn en de aangepaste prijzen.

Voor een mooi doel 1

Veel liefs,
Sandra

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s