A Million Steps for Love

Een film over de kracht van sisterhood, de pijn van de wereld maar bovenal een film over de kracht van liefde.

A million steps for love is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met Esmeralda Heij (Vrouwen met LEF), wiens levenstaak het is om de boodschap van liefde te verspreiden.

Van 2014 tot 2020 liep Esmeralda in zeven etappes van Finisterre naar Jeruzalem; een voettocht van 5.000 kilometer met als centraal thema liefde. Tijdens de laatste 75 kilometer van haar tocht, dwars door de Westelijke Jordaanoever, liepen er dertien vrouwen met haar mee.

A million steps for love gaat over deze laatste week.

Revealing the Hidden Parts of Me

Vier burlesque danseressen worden gedurende enkele maanden van dichtbij gevolgd.

Revealing the Hidden Parts of Me gaat niet alleen over de sensuele dansvorm zelf, maar met name over de waarde van een gemeenschap, over het vinden van de moed om jouw eigen plek in te nemen en over het ervaren van de kracht in het jezelf volledig aanvaarden zoals je bent.

Het is een open en eerlijk portret van vier prachtige vrouwen met elk hun eigen geschiedenis. Verhalen die de wereld mag horen. Nu misschien wel meer dan ooit.

De film is gemaakt in nauwe samenwerking met Lady Magnolia, hoofdmeesteres van de Rouge Revue in Kaapstad, Zuid-Afrika.

Back to our Roots

Een film over de reis terug naar onze essentie. Een kleurrijk, authentiek en rijk portret van het leven zoals het in de ware kern geleefd wordt. Een verhaal dat je opnieuw verbindt met jouw eigen wortels en je meeneemt in de waarde van het leven in een gemeenschap, waar we zo diep naar verlangen.

Back to our Roots brengt je in het leven van zelfbewuste leiders die zich inzetten voor het creëren van een mooiere wereld voor ons allemaal. In het delen van hun perspectief worden we meegenomen in de wijsheid en de authentieke verbinding die zij nog ervaren met spirit en Moeder Aarde.

Tijdens het luisteren naar de verhalen word je uitgenodigd om steeds dieper en dieper te duiken in je eigen essentie.

Deze film is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met de Creators 4 Humanity.

Nieuwe projecten 

Ik droom van een wereld waarin we allemaal verbonden zijn met onze innerlijke joy. Met de levensenergie die ons in staat stelt om onze stoutste dromen waar te maken.

Op dit moment heb ik een grote droom om de ‘wisdom of the Earth’ op film vast te leggen. Om af te reizen naar plekken waar de inheemse bevolking nog leeft in een directe verbinding met Moeder Aarde. Om de wijsheid die nu gehoord mag worden, te delen met een groter publiek.

Ik weet inmiddels dat dit soort dromen geboren worden vanuit een diep verlangen voor een eigen stap in mijn ontwikkeling om daarmee datgene te delen dat van (grote) waarde is voor de wereld om ons heen.

Visionboard