Over Sandra

Mijn naam is Sandra Korse en ik laat me al een aantal jaren leiden door de zin: Joy can change the world.”

Deze zin bracht mijn eigen reis op het gebied van bewustwording in een stroomversnelling. Ik ging op onderzoek. Wat betekent joy? Wat brengt my joy? En wat wil ik eigenlijk dat er verandert in de wereld? Of vooral: in mijn eigen wereld?

Het werd een intense reis met diepe dalen en gelukkig ook de nodige pieken. Uiteindelijk leidde het er toe dat ik op mijn 40e besloot om aan de opleiding tot filmmaker te beginnen. Een keuze die ik met mijn hoofd nooit had kunnen bedenken, maar die mijn leven totaal veranderde.

Inmiddels heb ik drie documentaires gemaakt en ontdekt dat ik het liefst intuïtief werk. Ik hou van diepgaande, bezielde interviews. En ik kies ervoor om me volledig onder te dompelen in de ervaring die ik film. Dat is intens en uitdagend, maar altijd vol magie. Juist deze intense ervaringen geven mijn films diepte en raken in het hart. En dát is waar ik zelf zielsgelukkig van word. Mijn joy :-).

Kortom, de zin ‘joy can change the world’ heeft mijn wereld volledig veranderd. Ik heb heel wat angsten mogen overwinnen, ik kan de stem van mijn ziel weer horen, en voel een groot vertrouwen dat ik doe waarvoor ik hier gekomen ben.

Met mijn creaties hoop ik de wereld een stukje bewuster, liefdevoller en mooier te maken. Zodat via mijn joy ook de wereld van de mensen die ik mag (aan)raken ten goede verandert.

Wil je op de hoogte blijven van Sandra’s avonturen en nieuwe creaties? Meld je dan aan voor de (onregelmatig verschijnende) nieuwsupdates. En… je ontvangt ook direct de links naar eerdere creaties van Sandra, helemaal GRATIS!